Webshop készítés Dunavarsány Pest megye


Létrehozás dátuma: 2021-05-28 00:00:00Webshop készítés Dunavarsány Pest megye


Webshop készítés Dunavarsány Pest megye

Milyen előnyökkel jár a webshop készítés?


Ha nincs honlapod, nincs holnapod – tartja a mondás. Ma már hatalmas hangsúlyt fektetnek a vállalkozók egy jó webshop készítésére, működtetésére, és ennek elengedhetetlen része a webáruház is – mert manapság az emberek már inkább az Interneten vásárolnak, mint az üzletekben. Amennyiben termékeket akarunk eladni a neten, nem tudjuk megkerülni, hogy legyen webshopunk a weblapunkon. Szinte minden vállalkozás rendelkezik ilyennel, és ha fel akarjuk venni a versenyt a konkurenciával, akkor bizony nekünk is szükségünk lesz rá. Nem csak ezért fontos a webáruház: azért is, mert így az ügyfélkörünk jelentősen bővülhet.

Az Internetes eladások száma évről-évre növekszik: 2019-ben 25 milliárd dollárra rúgott azon termékek árának összege, melyeket a neten vásároltak világszerte. Miután az emberek rájöttek, hogy az Interneten sokkal kényelmesebben tudnak vásárolni, sok üzlettulajdonos döntött úgy, hogy bezárja boltját, és áthelyezi tevékenységét az online térbe. Az online vásárlások számát növelte az is, hogy ma már mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, ezen pedig gyerekjáték a vásárlás. Sok friss üzlettulajdonos, vállalkozó szeretne jó webshoppal rendelkezni, ám azt kevesen tudják, hogy hogyan készíthetnénk felhasználóbarát, megfelelő oldalt. Segítünk!

Régebben egy jó weblap készítése kihívás volt, egy jó webshopé még inkább. Informatikusok, programozók segítségét kellett igénybe venni, akik elkészítették a honlapot a mi igényeink szerint. Természetesen, ezen a szakterületen is elmondható az, hogy nem mindenki végez profi munkát, sőt: vannak kivitelezők, akik elképesztő silány munkát végeznek, így búcsút mondhatunk a könnyen kezelhető oldalunknak, és a megrendelőinknek is. Nem könnyű olyan csapatot találni ma sem, akik megbízhatóak, jól, gyorsan, és profin dolgoznak.

Nézzük, miket kell szem elött tartanunk: mindenekelőtt fontos, hogy a kiadott pénzünkért mit és mennyit kapunk, vagyis fontos az ár-érték arány. Amikor belevágunk a honlap készítésbe, akkor előfordulhat, hogy az összeg, amit közölnek velünk, borsosnak tűnik. Azt azonban tudjuk, hogy vállalkozásunk életében elengedhetetlen a weblap, a webshop, így muszáj befektetni. Tartsuk szem előtt azt, hogy később, amikor beindul az online üzletünk, megtérül az ára. Az online világ rohamos gyorsasággal fejlődik, így természetesen az online vásárlások is gyors egymásutánban követik majd egymást. Bővíteni, fejlődni, fejleszteni mindig lehet.

Kétféle mód van arra, hogy hogyan hozhatunk létre kereskedelmi webhelyet: az egyik a hosted e-kereskedelmi webhely, a másik pedig a self-hosted e-kereskedelmi webhely. Előbbi különösebb technikai hozzáértést nem igényel, így azok számára kényelmes, akik ezzel kevésbé rendelkeznek, mégis megfelelő weblapot szeretnének kivitelezni. Utóbbi pedig azok számára jó választás, akik egyedi, nem szokványos webshopot akarnak létrehozni, ez azonban alaposabb technikai ismereteket igényel. Bármelyik mellett is tegye le voksát, cégünk mindegyikben tud segítséget nyújtani.

Az online áruház az, amely megkülönbözteti a cégét más cégektől. Óriási hangsúly van a design-on, a kinézeten. A termékek bemutatása ugyancsak fontos, hiszen ezen múlik majd az eladások száma is. A honlap legyen bizalomgerjesztő, és fektessen fontos hangsúlyt a vevőkkel való kapcsolattartásra is. Ma már elsősorban nem az kell, hogy egy termék olcsó legyen: az emberek inkább fizetnek a minőségi áruért, ha az megbízható forrásból származik. Sőt, visszatérő vásárlókat is üdvözülhetünk, amennyiben a honlapunk eléri célját: bizalomgerjesztő, vevőközpontú, könnyen kezelhető.

Hogy ez a minőség hogyan garantálható? Egy profi csapattal – keressen minket bizalommal!
 

<-- Vissza a Webshop készítés Dunavarsány Pest megye blog oldalra!

Oldal bemutatása
Smmk.hu Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:

Kiemelt linkeink
Nem működő CURL function.
Linkeink
Nem működő CURL function.