Utolsó lehetőség a CE-Connector eseményre való jelentkezésre!


Létrehozás dátuma: 2022-05-27 13:32:47Utolsó lehetőség a CE-Connector eseményre való jelentkezésre!


Utolsó lehetőség a CE-Connector eseményre való jelentkezésre!
A CE-Connector projekt célja az angyalbefektetők és közszolgáltatásokat nyújtó állami szereplők közötti fenntartható kapcsolatok építése a startupok fejlődésének elősegítése érdekében; célcsoportját startupok, üzleti angyalok, közszolgáltatók alkotják.
A projekt Csehország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Magyarország és Szlovénia területén valósul meg.
A projekt három hónap múlva véget ér, de még van lehetőség a regisztrációra.
Startupperek számára, akik szeretnék ötleteiket bemutatni szakértő közönség előtt, a demónapokon való részvétel lehetősége az országos és nemzetközi mezőnyben egyaránt biztosított.
Ha Ön mint üzleti angyal keres befektetési lehetőséget, az országos workshopok és a nemzetközi demónapok kínálnak alkalmat a tapasztalatcserére, a vélemények megosztására, a tájékozódásra.
Azok számára, akik angyalbefektetői ambíciókkal rendelkeznek, workshopokat és üzleti találkozókat rendezünk „Hogyan váljunk üzleti angyallá” témakörben.
Ha Ön állami szervezet képviselőjeként csatlakozna a programhoz, kérjük, vegye fel a kapcsolatot szervezetünkkel. Az Angyal Társbefektetői Alap (ACIF – Angel Co-Investment Fund) létrehozásával kívánjuk a projekt zárását követően annak eredményeit továbbfejleszteni.
A jelentkezéssel kapcsolatos további információk az alábbi linkre kattintva érhetők el:
https://www.interreg-central.eu/Content.Node/CE-Connector.html
A CE-Connector projekt részleteiről az alábbi honlapon tájékozódhat:
https:///ce-connector-504597-650971.html
 
 

<-- Vissza a Utolsó lehetőség a CE-Connector eseményre való jelentkezésre! blog oldalra!

További cikkeink

Katasztrófa Filmek Budapest Budapest

Kiemelkedő alkotások a katasztrófa filmek témakörében


A katasztrófa filmekben egy állandó közös nevező biztos, hogy van: a látványvilág, amitől tátva marad a szánk a mozivászon előtt ülve. Ebből rögtön gondolhatunk is arra, milyen költségvetéssel készülhet egy ilyen film a többihez képest, hiszen a lélegzetelállító látvány kivitelezése drága mulatság. Pont ezért a képi világért érdemesebb ezeket az alkotásokat nagy vásznon, moziban nézni, ahol tökéletes képminőséget és elképesztő hangeffektusokat élvezhetünk a vetítés alatt. Most bemutatjuk a legjobb katasztrófa filmeket, melyekre a bemutató után mindenki rohant a moziba, hogy végre láthasson egy igazán ütős filmet, és általában nem is csalódtak ezen filmek szerelmesei. A producerek pedig beleadtak apait -anyait, lássuk!

Elolvasom →

Down pillows Budapest Budapest

Down pillows is said to be a royal item on your bed. The former statement has a universal truth in itself, since they are one of the most comfortable kind of pillows, moreover, they are the softest on the market and their weight is almost nothing. Down pillows has a tiny bit higher pricetag, but worth every penny. The best part in connection with down pillows are still not the ones above, but their healthy effects. Bellow, we collected some.

Elolvasom →
Oldal bemutatása
Smmk.hu Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:

Kiemelt linkeink
Nem működő CURL function.
Linkeink
Nem működő CURL function.