Toyota RAV4 Erdőtelek Heves megye


Létrehozás dátuma: 2021-05-07 00:00:00Toyota RAV4 Erdőtelek Heves megye


Toyota RAV4 Erdőtelek Heves megye

A Toyota RAV4 bemutatása

Színtiszta erő: RAV4


Ha meghalljuk azt a márkanevet, hogy Toyota, rögtön a megbízhatósága ugrik be a pozitív tulajdonságai közül. Most pedig alaposan szemügyre vesszük a már kis hazánkban is igen népszerű típusát, a RAV4-et. A legújabb kiadásával készültünk mára, ami 2018-ban került piacra, beszámolónkban igyekszünk naprakész infókkal szolgálni. A Toyota RAV4 bemutatása
Színtiszta erő: RAV4

Ha meghalljuk azt a márkanevet, hogy Toyota, rögtön a megbízhatósága ugrik be a pozitív tulajdonságai közül. Most pedig alaposan szemügyre vesszük a már kis hazánkban is igen népszerű típusát, a RAV4-et. A legújabb kiadásával készültünk mára, ami 2018-ban került piacra, beszámolónkban igyekszünk naprakész infókkal szolgálni.

Tehát 2018: megjelenik a RAV4 ötödik generációja, és ez a mai napig a legújabb típus szerepében tetszeleg. Habár magát a design-t már 2017-ben is bemutatták Los Angelesben, csak egy évvel később fedték fel a NY International Auto Show rendezvényén. Ha csak az Észak – Amerikai piacot nézzük, már a kezdeti tervekben is széles skálája volt az üzemanyag felhasználásának: csak a benzines variáns is több típussal büszkélkedhetett: LE, XLE, XLE Premium, és a hybrid változatok esetében is bőven volt miből szemezgetni: LE, XLE, XSE típusokból.

Talán az ilyen őserő gépjárműveknél már nem mondunk újat azzal, hogy az ötödik generációs RAV4 is összekerék meghajtással bír. A benzines variánsoknál a lóerő akár 15%- al is növekedhet a nyolc- igen, jól olvassa - fokozatú direct shift automata váltó támogatásával. Ha valaki igazán szereti a vadregényes tájakon kalandozást, használja ki ezt az új pozitív tulajdonságot: a Multi Terrain Select funkcióról van szó, ami a tapadás legmagasabb fokáért felel. Nincs akadály, hiába a sár, a homok, sziklás felület, vagy elszennyeződött vidék.
Partnerek:

Elektromos autó árak

3. .au/

4. https://chiptuning.hu/chiptuning/

7. https://autochip.hu/chip-tuning-tipusvalasztas/

9. https://hu.wikipedia.org/wiki/Aut%C3%B3gy%C3%A1rt%C3%A1s

 

A RAV4 -ben ülve nem szenved hiányt a multimédiás eszközökből sem, olyan, mintha otthon lenne: Apple Car Paytől kezdve az Amazon Alexáig mindent megtalál a kormánynál ülve. Vannak különböző felszereltségi szintek, ahol akár nagyobb képernyőt is választhatunk, JBL Audio és Wi-Fi hotspot használatával. A legkényelmesebb extrákat is választhatja némi felár ellenében: QI vezeték nélküli töltés, akár 5 USB-porttal  - hogy Önnek teljesen mértékben komfortérzete legyen.2018 év végén kezdték el árusítani a standard RAV4-eket, a hybrideket következő év tavaszán. A nagyközönség ezt a gépjárműt Toyota Wildlander néven ismerheti a kínai piacon. Nagyon modern, életrevaló és lebilincselő stílusának kialakításáért két designer nevét említhetjük meg, Tatsuya Sonoda és Yoshikazu Saeki – az utóbbi úriember a főtervező.

Ha az autótestet és az alvázat nézzük, egy ötajtós SUV modellről van szó, a platform tekintetében pedig TNGA GA-K a kialakítás.
Volt némi akadály az ötödik generációs RAV4 önéletrajzában. 2019 őszén egy speciálisan ezzel foglalkozó tesztelő szervezet, a Teknikens Varld a benzines és a hybrid típusoknál is alkalmazta az ún. rénszarvas tesztet és sajnálatos módon mindkettő típus megbukott a vizsgán. A tesztelők "veszélyes manővert" érzékeltek a kúppályán, így az elektronikus stabilitásszabályozó "nagyon későn lépett működésbe", melyből az a gikszer keletkezett, hogy mindkét jármű többször felugrott a külső gumiabroncsokra a tesztelés alatt. De a Toyota emberei nem ijedős típusok, bevetették a felújított szoftvert, és újra nekivágtak a tesztelésnek – a teszt eredményét kitalálhatják: sikeresen teljesítette mindkét modell, zöld út a biztonsági tesztelések után. Mivel egy kompakt, jól felszerelt és - japán márka lévén - megbízható autóról van szó, nagyon keresett lett az új széria a piacon nem csak Észak - Amerikában, már Európában is. Kétségtelenül szeretik a vásárlók, mert csupa jót mondanak róluk a visszajelzésekben.

Partnerek:

1. Laptop, notebook, mobiltelefon

2. Elektromos autó

3. keresőmarketing ügynökség

4. Down pillows

<-- Vissza a Toyota RAV4 Erdőtelek Heves megye blog oldalra!

Oldal bemutatása
Smmk.hu Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:

Kiemelt linkeink
Nem működő CURL function.
Linkeink
Nem működő CURL function.