Segítség a lakáshitelhez Tolna Tolna megye


Létrehozás dátuma: 2021-07-09 00:00:00Segítség a lakáshitelhez Tolna Tolna megye


Segítség a lakáshitelhez Tolna Tolna megye
A mai világban kevés olyan ember van, aki nem gondolkozott el még a lakáshitelen, vagy ne vett volna fel. Felvenni persze könnyű – de biztosan tudjuk az előnyeit, hátrányait? Ha azt szeretnénk, hogy pénzügyeinket kiegyensúlyozottan tudjuk intézni, és ne érjen bennünket kellemetlen meglepetés, tisztázzunk minden apró betűs részt egy hitel felvételénél. Ma már nagyon sok konstrukció közül választhatunk, megszabhatjuk, hogy milyen összeget, milyen futamidőre, milyen formában kívánunk felvenni. Segítség a lakáshitelhez
 
A mai világban kevés olyan ember van, aki nem gondolkozott el még a lakáshitelen, vagy ne vett volna fel. Felvenni persze könnyű – de biztosan tudjuk az előnyeit, hátrányait? Ha azt szeretnénk, hogy pénzügyeinket kiegyensúlyozottan tudjuk intézni, és ne érjen bennünket kellemetlen meglepetés, tisztázzunk minden apró betűs részt egy hitel felvételénél. Ma már nagyon sok konstrukció közül választhatunk, megszabhatjuk, hogy milyen összeget, milyen futamidőre, milyen formában kívánunk felvenni. Pontosan amiatt, mert rengeteg lehetőség áll előttünk, ma már nem igaz, ami pár éve még az volt: hogy lakáshoz jutni szinte lehetelten.
 
Mindenekelőtt fontos, hogy pontosan utána nézzünk a lakáshiteleknek!
 
Amennyiben hitelt szeretnénk felvenni, számolnunk kell némi önerővel is. Attól függően, hogy milyen konstrukcióban gondolkozunk, a megvásárolni szándékozott ingatlan vételárának 2,25%-a és 20%-a között mozog az az összeg, amivel rendelkeznünk kell. Természetesen ahhoz, hogy ezt elérjük, fontos, hogy évek óta egy alapvető költségvetés szerint működjünk odahaza: ha van házi költségvetésünk, könnyebben tudunk félretenni. Ha kitaláltuk, hogy havonta mennyi pénzt tudunk megtakarítani, érdemes a számlánkról automatikusan átvezettetni ezt az összeget egy megtakarítási számlára, vagy takarékpénztárra, így biztos, hogy nem másra költjük el. Kérhetünk segítséget banki tanácsadónktól, nem csak a hitelek kapcsán, a megtakarítások kapcsán is tudnak jó ajánlatokat. Előfordulhat, hogy nagyobb összeget nem tudunk havonta megtakarítani, de a lakáshitelek szempontjából ilyenkor sincs nagy baj: léteznek olyan ajánlatok, amelyek azoknak készülnek, akik keveset tudnak havonta félretenni.
 
Tegyünk említést a hitel pontszám kimutatásokról is. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot kaphassuk meg egy lakáshitellel kapcsolatosan, fontos, hogy jó hitelminősítéssel rendelkezzünk. Amennyiben még az ingatlan megvásárlása előtt megszerezzük a hiteljelentés másolatát, biztosra mehetünk, hiszen ebből világosan kiderül, hogy milyen az adott hitel profil, és amennyiben szükséges, lehet javítani a hitel pontszámokon.
 
Ne ijedjünk meg attól a papírmennyiségtől, amely hirtelen ránk szakad egy banki ügyintézés során. Amikor hitelt veszünk fel, rengeteg anyagot kell bemutatnunk és átadnunk a banknak, hitelezőnknek. Amire biztosan szükség lesz a folyamat intézése során, az az utolsó két havi bérjegyzékünk, az elmúlt két évünk adóbevallása, és szükséges egy banki, vagy brókeri nyilatkozat is.
 
Léteznek az interneten is remek hitel kalkulátorok. Ezek használatával viszonylag könnyen kideríthető, hogy egy adott havi bevételből mekkora az az összeg, amit hiteltörlesztésre tudunk fordítani. Sok opciót tudunk beállítani egy-egy kalkuláció esetén, tényleg személyre szabva, így könnyen kideríthető, mennyit bír el havi jövedelmünk.
 
Ha hitelfelvételről van szó, egy valami biztosan igaz: minden egyes hitel különböző. Hiába van azonos kamatláb, a különböző díjakban lehetnek eltérések, így találkozhatunk azzal, hogy az egyik ajánlat drágább, a másik pedig olcsóbb. Ha megpróbáljuk értelmezni a leírásokat, ha odafigyelünk az apró betűs részekre, akkor biztos, hogy nem lövünk mellé.
Érdemes piackövetést is végezni. A jelzálog megállapításánál az egyik legfontosabb tényező a már említett kamatláb. Ezek persze szinte naponta változnak, és nem árt, ha tudjuk, merre. Nem érdemes összehasonlítgatni a különböző hiteleket: könnyen előfordulhat, hogy ami a szüleinknek 30 éve tökéletes választás volt, vagy egy ismerősünknek most éppen tökéletesen megfelelő, az számunkra egyszerűen rossz választás volna. Minden hitel személyre szabott, ezért érdemes tájékozódni, figyelni a piacon, és aranyszabályként betartani: az apró betűs részben található sokszor a lényeg.
 
 
 

<-- Vissza a Segítség a lakáshitelhez Tolna Tolna megye blog oldalra!

További cikkeink

Online marketing tanácsadás Tolna Tolna megye

Online marketing tanácsadás


Bemutatjuk az online marketing tanácsadás jelentőségét!


Napjainkban szinte az összes vállalat szomjazza a bevételének növekedésének lehetőségeit, így nem csoda, hogy még a legvaskalaposabb főnökök, vezérek is belátják, a marketing nélkül pénz sem üti a markukat és a piacon sem fognak versenyszférába jutni.

Elolvasom →

Eladó Tesla Model S, ár és az élmény Tolna Tolna megye

A sebesség, az ár és az élmény hármasa

Tesla. A védjegy, ami azonos a státuszszimbólummal. Nyilvánvaló, hogy ez az árából is látszik. Ám rögtön tegyük is hozzá, hogy egy kicsit csalóka a kép, ha jobban mögé nézünk a számoknak: nem mindegy, hogy egy amerikai vagy épp egy európai pénztárcából csengetik ki egy ilyen masina árát. Az összeg csak akkor tűnik horribilisek, ha a hazai pénzügyi adatokra fókuszálunk.

Elolvasom →

Eladó Tesla Model S, ár és az élmény Tolna Tolna megye

A sebesség, az ár és az élmény hármasa

Tesla. A védjegy, ami azonos a státuszszimbólummal. Nyilvánvaló, hogy ez az árából is látszik. Ám rögtön tegyük is hozzá, hogy egy kicsit csalóka a kép, ha jobban mögé nézünk a számoknak: nem mindegy, hogy egy amerikai vagy épp egy európai pénztárcából csengetik ki egy ilyen masina árát. Az összeg csak akkor tűnik horribilisek, ha a hazai pénzügyi adatokra fókuszálunk.

Elolvasom →

Asztali számítógépek és a Laptop Tolna Tolna megye

Ismertető az asztali számítógépekhez


Valószínűleg senkit nem lepek meg azzal az állításommal, hogy a klasszikus, otthon használt asztali gépek ideje lassan lejár, a hagyományos felhasználási módok is egyre inkább háttérbe szorulnak. Persze előfordulhat, hogy különböző adminisztrációs munkafolyamatos során, pl. irodákban találkozunk még az egyébként rendkívül helyigényes masinákkal, de ahogy egyre jobban fejlődik a technika, úgy egyre több intézmény, cég halad a korral, vagyis sokkal inkább előtérbe kerülnek a laptopok, esetleg notebookok, vagy ultrabookok, gamer laptopok. Természetesen ezen gépek működésével nincs, és nem is lehet mindenki tisztában, emiatt is született meg ez a cikk: hogy segítsünk!

Elolvasom →

Eladó Tesla Model S, ár és az élmény Tolna megye

A sebesség, az ár és az élmény hármasa

Tesla. A védjegy, ami azonos a státuszszimbólummal. Nyilvánvaló, hogy ez az árából is látszik. Ám rögtön tegyük is hozzá, hogy egy kicsit csalóka a kép, ha jobban mögé nézünk a számoknak: nem mindegy, hogy egy amerikai vagy épp egy európai pénztárcából csengetik ki egy ilyen masina árát. Az összeg csak akkor tűnik horribilisek, ha a hazai pénzügyi adatokra fókuszálunk.

Elolvasom →
Oldal bemutatása
Smmk.hu Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:

Élhajlító
Szonyeg tisztitas.hu
- Hörmann Gyöngyös
- generálkivitelezés
- Szőnyegtisztítás
- Irodaszer
. Villanyautó töltő
- cnc forgácsolás
- Laptop
- Fatum
- Plasztikai sebész
- Versek
- Ameamed menedzserszűrés
- Hamvay Lang Down pillows
- Amarov Kft. konténer rendelés

- beltéri ajtócsere Budapest
- rákterápia
- Weboldal készítés
--------------------------------------

- Bor rendelés

- Chiptuning

- Chip tuning video

- Officedepot

- Entercomgroup.hu

- Pásztor Veres hőszivattyú

Számítástechnikai partnereink:

- iphone szerviz

Külföldi partnerek:

- Selfesteem2go.com
- Motivational quotes
- Entercom Group
- MMC chiptuning
- Iratmegsemmisítő

TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Kiemelt linkeink
Linkeink
Nem működő CURL function.